torsdag 30 oktober 2008

Vårruset genom tryckförändringar

Inatt var det vårruset!
Det var tredje gången som jag skulle springa tillsammans med E, och då vi tidigare vunnit en varsin gång låg det mycket prestige i loppet!
Starten gick och jag kände mig väldigt stark. Loppet innehöll dock en massa äventyrs och styrkemoment som dök upp titt som tätt... till exempel armhävningsplatsen, vira sig uppför en bro och annat som är brukligt vid löptävlingar(?)
Vi hade varsin coach (två killar i klassen) som hjälpte till och hejade på, men helt plötsligt fick de inte följa med i den nya bansträckningen som var en liten sträcka in på en enorm färjebåt! De skulle vänta på oss när vi kom ut igen...
Men vi sprang vilse och flamsade och helt plötsligt var vi ganska vilse... Våning upp och ned, fram och tillbaka. Jag hade med mig min mobil så vi stannade lite här och där och fotade oss i roliga hattar och spännande miljöer, typ i spelrummet, i ngågon vacker salong etc.
Till slut tog vi oss samman och bestämde oss för att ta hissen till plan noll. Där måste det ju finnas en utgång. Till början såg det ut som en normal hiss, men snart gick det upp för oss och den tredje vilsna damen som stapplat in i hissen att det inte var någon vanlig hiss. Den fortsatte nämligen neråt och förbi plan noll, och allt som belysningen blev sämre och sämre, hördes en läskig röst som sa att vi skulle "bara" ned till våning -17 och vända och sen skulle vi få åka upp igen. Vi höll o varandra och hoppades innerligt att det skulle finnas en våning -17... Vi var dessutom tvungna att tryckutjämna med frekventa mellanrum...
Men till slut vände faktiskt hissen, vi kom ut och med darriga ben sprang vi tillsammans in i mål...
Om det går en sträckning genom en färjebåt i vår, så tänker i alla fall inte jag springa!

1 kommentarer:

Kristoffer Darj 31 oktober 2008 00:35  
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP