söndag 26 oktober 2008

Slott i skogen och meddelandesystem i form av kinderägg

Nyligen drömde jag om hur jag och K var hemma i min hemort och gjorde en massa roliga saker. Plötsligt berättade mamma för oss om hur hon ville flytta i ett gammalt slott mitt ute i skogen. Väldigt populärt område för fritidshus och främst då vintertid när man lätt kan komma dit med hjälp av skoter, men att bo där året om?!?
Jag, K och pappa skulle åka dit och rekognosera, men på något sätt glömde vi kvar K... jag oroade mig över att vi lämnat K hemma, men det var för sent. Nu hade vi åkt ca 2 mil rakt ut i skogen och på slutet körde vi mycket uppför för att ta oss genom den sista lervällingen till väg fram till platsen med alla små fritidshus och slottet som mamma hade sett ut.
Jag var väldigt skeptisk, trots den vackra utsikten... Lite för mycket skog och lite väl långt från civilisationen.Öppna ängar närmast, men sedan bara skog och grannar fanns det ju bara ett fåtal veckor om året!
Helt plötsligt kommer K konkande iaf. Vet inte hur han hann ifatt oss men nu gick vi runt alla tre. Vi gick in i slottet, som skulle behöva mycket renoveringsarbete, men ändå hade en väldigt viss charm. Alla tre gick upp i tornet och plötsligt skulle vi klättra ner. För mig blev det svårt eftersom jag hade en galss (?) i handen, men innan jag hinner blinka så är både K och pappa nere på marken och jag har en brant vägg som jag måste nerför utan några grepp att klättra på... Jag släpper glassen och svingar mig ut...

Samma natt drömde K om ett nytt meddelandesystem. Det var i form av små vita kinderägg som innehöll personliga meddelanden. Man sköt iväg dessa till någon adress, och med en otrolig prestation lyckades de alltid träffa rätt adress. Någon hade en uppsamlingsplats på sin gård, där äggen skulle ha landat, men sedan installerat en sorts äggmagnet vi dörren, så när kinderäggen nästan skulle landa på uppsamlingsplatsen så sögs de istället direkt till dörren och man behövde bara öppna dörren och plocka in sina ägg!
Vilken revolutionerande idé!
Vem behöver sms???
Vita ägg is the shit ;)

Dream on!

0 kommentarer:

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP